Koeltechniek

Particulieren en bedrijven maken meer en meer gebruik van airconditioning. Deze koelsystemen vereisen een nauwkeurige inbouw en een efficiënte afstemming met andere installaties.  In een tijdperk dat duurzame installaties steeds meer intrede doen is het mogelijk om met dezelfde installatie te kunnen en te verwarmen. Hierbij is het dus mogelijk om zonder gas een pand van een optimaal klimaat te voorzien.

Als het gaat om nieuwbouw of renovatieprojecten, worden wij bij voorkeur in een vroeg stadium betrokken bij de engineering van het systeem. Zo kunnen wij goed inschatten en bepalen welke voorzieningen er nodig zijn om airconditioning aan te leggen. Groot voordeel daarvan is, dat het project effectiever verloopt en daardoor kostenbesparend.

Ook in bestaande woningen en kantoren is het mogelijk nieuw aircosystemen te plaatsen. Vellekoop Techniekgroep heeft de juiste kennis in huis om deze systemen op de juiste wijze te installeren. De vraag naar meer koelcomfort in de zomer kunnen wij dan ook zeker invullen.