Duurzame producten

Duurzame energieoplossingen is de rode draad door onze bedrijfsvoering. Onze elektrische installaties voor LED verlichting, zonnepanelen of laadoplossingen sluiten hierop aan. Duurzaamheid is hierbij het uitgangspunt voor dergelijke projecten, evenals de terugverdientijd.

Zonnepanelen:

Zonnepanelen is een duurzame energiewinning. Vellekoop Techniekgroep ontwerpt en realiseert in samenspraak met de gebruiker een plan van aanpak. Hierdoor kunt u rekenen op een uitgebreid advies over de mogelijkheden en toepassingen. Zo wordt bepaald welke soort zonnepaneel voor u het meest geschikt is op uw woning of pand, hoeveel er nodig zijn en waar de zonnepanelen het beste geplaatst kunnen worden, zodat dit het meeste rendement oplevering. Zonnepanelen zijn zeker het overwegen waard. Vanuit het oogpunt van milieu, maar ook vanwege de redelijke terugverdientijd. Bovendien zijn de zonnepanelen de laatste jaren in prijs steeds aantrekkelijker geworden.

Laadoplossingen:

Vellekoop Techniekgroep levert voor elk merk voertuig een passende laadoplossing, of dit nu elektrisch of een hybride voertuig betreft. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden die natuurlijk ook afhankelijk zijn van de aanwezige installaties in uw woonhuis of kantoor.