Camerasystemen

Bij het plaatsen van camerasystemen is het belangrijk om vooraf goed na te gaan wat het doel is: het waarnemen, herkennen of het identificeren van personen. Daarnaast houden we rekening met lokale omstandigheden zoals licht en ruimte.
Vellekoop Techniekgroep geeft advies over passende en betrouwbare oplossingen die voldoen aan uw huidige en toekomstige eisen. Wij leveren IP-camerabewakingssystemen met uitzonderlijke prestaties en een vooruitstrevende beeldkwaliteit. Voor renovatie van bestaande analoge camerasystemen passen wij vaak een Full HD systeem toe. Hierbij kan de bestaande (coax) bekabeling hergebruikt worden. Aanleg van nieuwe netwerkbekabeling is dan ook niet nodig waardoor een aanzienlijke besparing wordt gerealiseerd.

Live View: 24/7 uw pand in beeld

Met Live View zet u een aantal camera’s in om uw pand in de gaten te houden. Als er een misdrijf wordt gepleegd, vraagt de politie als eerste naar camerabeelden. Dat is niet voor niets! Beelden kunnen in veel gevallen leiden tot de oplossing. De politie kan rechtstreeks meekijken met de camerabeelden en werkt samen met de PAC – Particuliere Alarm Centrale om de situatie te beoordelen.

Cameratoezicht en Privacy
Bij het installeren van een camerasysteem heeft iedereen te maken met de wet op de privacy. Wij zijn op de hoogte van deze wettelijke bepalingen. Meer info hierover vindt u op de website van de Autoriteit Persoonsgegevens .