Service & Onderhoud


24/7 Storingsdienst

Voor een juiste werking van uw installaties is blijvende zorg vereist. Preventief onderhoud biedt de beste garantie voor een vlekkeloos functionerende installatie. Met een serviceovereenkomst bent u verzekerd van periodiek preventief onderhoud. In geval van een storing is onze storingsdienst 24/7 voor u beschikbaar. Bij het ontwerpen en onderhouden van gebouwen en installaties is goede kennis van wet- en regelgeving van essentieel belang. Wij adviseren en begeleiden bij installatiekeuzes, het verkrijgen van de noodzakelijke vergunningen.


Technisch beheer en onderhoud

Bij het periodiek of jaarlijks onderhoud kijkt de monteur niet alleen naar de techniek, maar ook naar de doelmatigheid van de installatie. Veranderingen aan uw gebouw, in het gebruik of de omgeving kunnen aanpassingen noodzakelijk maken. Zo nodig kunnen wij u passend advies geven over het organiseren, voorbereiden, plannen, uitvoeren en opleveren van uw projecten.


Bewaking en service op afstand

Wij kunnen uw installaties op afstand beheren en eventuele afwijkingen worden direct gesignaleerd en verholpen kunnen worden en u altijd bent verzekerd van de juiste werking. Bij het beheer en onderhoud van uw gebouw kijken we nadrukkelijk naar de totale kosten op de lange termijn. We zorgen ervoor dat uw energielasten omlaag gaan.


Vragen?

Heeft u vragen rondom beheer, onderhoud of service van uw installaties of een vrijblijvende offerte aanvragen? We horen het graag.