Administratief medewerker, M/V, 16-24 uur, De Lier

Ben jij op zoek naar een afwisselende administratieve functie binnen een groeiende organisatie? Lees dan snel verder! Vellekoop Techniekgroep bied je een uitdagende functie binnen een hechte club vol gezelligheid en humor. Natuurlijk binnen een vast contract.

Door de snelle groei is Vellekoop Techniekgroep op zoek naar een Administratief Medewerker met een flinke dosis humor en gezelligheid. Iemand die administratief breed onderlegd is en zijn/haar handen uit de mouwen wil steken, flexibel is en geen 9 tot 5 mentaliteit heeft. Daarnaast blijf je graag up to date en ben je bereid om eventueel een vervolgopleiding te volgen. Ook staan service en klantgerichtheid bij jou hoog in het vaandel.

Wat ga je doen als administratief medewerker?

Je werkt in een klein team op kantoor. Hierbij werk je nauw samen met de twee eigenaren Stefan en Rob, de Calculator en de Monteurs. Tot je taken behoren onder andere:

- Ondersteunen van de directie, Calculator en Monteurs waar nodig;
- Verzorgen van de financiële en administratieve afhandeling van projecten in Syntess:
0 Controleren van offertes;
0 Ondersteunen bij de planning;
0 Bijhouden van de urenregistratie;
0 Aanmaken van werkbonnen;
0 Invoeren van materialen;
0 Maken van facturen.
- Beantwoorden van de telefoon en ontvangen van bezoek;
- Bijhouden van de storing e-mailbox;
- Ontvangen van goederen in het magazijn;
- Verrichten van licht secretarieel werk.
Afhankelijk van jouw persoonlijke kwaliteiten en interesses zijn er diverse neventaken mogelijk op het gebied van onder andere beleid, certificeringen, Bedrijfshulpverlening (BHV), social media/website.

Wat bieden wij?

- Een functie voor 16-24 uur per week;
- Een bepaalde tijd contract met uitzicht op een vast dienstverband;
- Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO Technisch Installatiebedrijf;
- Een uitdagende functie binnen een jonge, ambitieuze en informele organisatie;
- Flexibele werkdagen en werktijden (in overleg);
- Mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en/of cursussen;
- Ruimte voor eigen initiatief.

Wat neem je mee?

- Een afgeronde MBO-opleiding op administratief gebied;
- Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
- Ervaring met MS Office (kennis van Syntess is een pré);
- Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
- Representatief, gevoel voor details, kwaliteitsgericht en in staat prioriteiten te stellen;
- Je bent in staat om zowel zelfstandig als binnen een team te werken.

Wie zijn wij?

Vellekoop Techniekgroep is de technische dienstverlener op het gebied van elektrotechniek, beveiligingstechniek, klimaattechniek, ICT en domotica. Met onze expertise en jarenlange ervaring in elektrotechniek verlenen wij de beste service. Of het gaat om nieuwbouw, renovatie of het in onderhoud nemen van bestaande installaties, je kunt bij ons terecht. Leg gerust jouw wensen eens aan ons voor en wij bekijken samen de vele mogelijkheden. Wij zijn jouw elektrotechnisch specialist bij vragen, problemen, storingen en onderhoud.

Vellekoop Techniekgroep kenmerkt zich door een gedegen duurzame lange termijn visie, betrouwbaarheid en betrokkenheid. Deze kenmerken worden dagelijks gehanteerd door de volledige organisatie en worden bijzonder gewaardeerd door al onze klanten. Na de oprichting door Stefan Vellekoop is vrijwel direct Rob Vellekoop toegetreden tot de directie van de onderneming. Beiden voeren de dagelijkse leiding. Vellekoop Techniekgroep is voortdurend op zoek naar vernieuwingen en verbeteringen van de dienstverlening en producten. Door de bewuste kijk op zaken en zorgvuldige selectie van producten en leveranciers is Vellekoop Techniekgroep in staat om constante kwaliteit van de dienstverlening te garanderen aan de opdrachtgevers. Door het gerichte scholingsprogramma zijn wij voortdurend op de hoogte van nieuwe innovaties en vragen vanuit de installatiemarkt. Door onze constante hoge kwaliteit van de dienstverlening en onze betrouwbare 24-uur storingsdienst, is Vellekoop Techniekgroep een betrouwbare partner voor installaties.

Bouw jij verder met ons mee?

Solliciteren?


Heb je zin in deze nieuwe uitdaging? Stuur dan jouw korte motivatie en cv naar info@rekroet.nl . Heb je vragen? Bel dan naar 0174-725200 . Rekroet Werving & Selectie begeleidt Vellekoop Techniekgroep exclusief bij de procedure. De eerste kennismaking zal in Naaldwijk bij Rekroet Werving & Selectie zijn en bij gebleken geschiktheid zal er een kennismakingsgesprek volgen bij Vellekoop Techniekgroep.