Monteur Elektrotechniek, M/V, 32-40 uur, De Lier


Ben jij het zat om als Elektromonteur iedere week hetzelfde probleem op te moeten lossen? Vellekoop Techniekgroep bied je uitdagende projecten binnen een hechte club vol gezelligheid en humor. Natuurlijk binnen een vast contract.

Door de snelle groei is Vellekoop Techniekgroep op zoek naar een zelfstandige collega met een flinke dosis humor en gezelligheid. Iemand die zijn handen uit de mouwen wil steken, flexibel is en geen 9 tot 5 mentaliteit heeft. Daarnaast blijf je graag up to date en ben je bereid om eventueel een vervolgopleiding te volgen. Ook staan service en klantgerichtheid bij jou hoog in het vaandel.

Wat ga je doen als Monteur Elektrotechniek?

- De werkzaamheden lopen uiteen van verschillende projecten tot onderhoudswerkzaamheden en storingen;
- Aanleggen van diverse elektrische installaties en beveiligingsinstallaties ten behoeve van nieuwbouwprojecten/renovaties/uitbreidingen;
- Onderzoeken en verhelpen van storingen aan diverse elektrische installaties, beveiligingsinstallaties, ICT en klimaatinstallaties;
- Uiteraard staan je collega’s klaar voor ondersteuning.

Wat bieden wij?

- Een fulltime functie (32-36 uur per week is bespreekbaar);
- Een bepaalde tijd contract met uitzicht op een vast dienstverband;
- Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO Technisch Installatiebedrijf;
- Een uitdagende functie binnen een jonge, ambitieuze en informele organisatie;
- Flexibele werkdagen en werktijden (in overleg);
- Mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en/of cursussen;
- Een eigen bedrijfsauto;
- Ruimte voor eigen initiatief.

Wat neem je mee?

- Je bent in het bezit van een diploma MBO Elektrotechniek niveau 3;
- Je hebt goede kennis van de NEN1010;
- Je bent in het bezit van een Basisveiligheid VCA;
- Je hebt een flexibele instelling;
- Je bent representatief en klantgericht;
- Je beheerst de Nederlandse taal goed;
- Je bent in het bezit van een rijbewijs B;
- Je hebt een verzorgd uiterlijk.

Wie zijn wij?

Vellekoop Techniekgroep is de technische dienstverlener op het gebied van elektrotechniek, beveiligingstechniek, klimaattechniek, ICT en domotica. Met onze expertise en jarenlange ervaring in elektrotechniek verlenen wij de beste service. Of het gaat om nieuwbouw, renovatie of het in onderhoud nemen van bestaande installaties, je kunt bij ons terecht. Leg gerust jouw wensen eens aan ons voor en wij bekijken samen de vele mogelijkheden. Wij zijn jouw elektrotechnisch specialist bij vragen, problemen, storingen en onderhoud.

Vellekoop Techniekgroep kenmerkt zich door een gedegen duurzame lange termijn visie, betrouwbaarheid en betrokkenheid. Deze kenmerken worden dagelijks gehanteerd door de volledige organisatie en worden bijzonder gewaardeerd door al onze klanten. Na de oprichting door Stefan Vellekoop is vrijwel direct Rob Vellekoop toegetreden tot de directie van de onderneming. Beiden voeren de dagelijkse leiding. Vellekoop Techniekgroep is voortdurend op zoek naar vernieuwingen en verbeteringen van de dienstverlening en producten. Door de bewuste kijk op zaken en zorgvuldige selectie van producten en leveranciers is Vellekoop Techniekgroep in staat om constante kwaliteit van de dienstverlening te garanderen aan de opdrachtgevers. Door het gerichte scholingsprogramma zijn wij voortdurend op de hoogte van nieuwe innovaties en vragen vanuit de installatiemarkt. Door onze constante hoge kwaliteit van de dienstverlening en onze betrouwbare 24-uur storingsdienst, is Vellekoop Techniekgroep een betrouwbare partner voor installaties.

Bouw jij verder met ons mee?

Solliciteren?

Heb je zin in deze nieuwe uitdaging? Stuur dan jouw korte motivatie en cv naar info@rekroet.nl . Heb je vragen? Bel dan naar 0174-725200 . Rekroet Werving & Selectie begeleidt Vellekoop Techniekgroep exclusief bij de procedure. De eerste kennismaking zal in Naaldwijk bij Rekroet Werving & Selectie zijn en bij gebleken geschiktheid zal er een kennismakingsgesprek volgen bij Vellekoop Techniekgroep.