Hosting services

Zowel het MKB als de overheid, de zorgsector en grootzakelijke bedrijven bieden wij een uitgebreid dienstenpakket op het gebied van hosting services. Van advies tot de inrichting en van implementatie tot systeembeheer, wij denken altijd oplossingsgericht met u mee!

Shared webhosting provider

Wilt u ons als shared webhosting provider? Dat is mogelijk, als shared webhosting provider geven wij u een eigen webhosting omgeving. In deze ruimte kunt u uw eigen website bouwen en online laten plaatsen. U kunt hierbij begeleid worden door een van onze vaste partners.

Goede IT-infrastructuur door colocatie

Hoe groot of klein uw bedrijf ook is, wij zorgen ervoor dat uw medewerkers altijd en overal met elkaar kunnen communiceren. Vanuit datacenters bieden wij geavanceerde colocatiediensten aan. Dit voor zowel grote als kleine IT-omgevingen. U bent gegarandeerd van een optimale up-time van uw servers binnen neutrale datacenters.

Snel en doeltreffend met proactief systeembeheer

De meeste werknemers zitten niet meer van negen tot vijf op een vaste plek op kantoor. Met een online werkplek kunnen werknemers vaker thuis en onderweg werken, waardoor ze productiever én flexibeler zijn. Met Online Werkplekken van Vellekoop Techniekgroep is het mogelijk om vanaf elke internetverbinding in te loggen om op uw eigen werkplek te komen. Hier heeft u toegang tot al uw bestanden, benodigde applicaties en bedrijfsgegevens.