Bedrijfstelefonie

Wilt u zich laten ontzorgen op het gebied van bedrijfstelefonie? Dat begrijpen we bij Vellekoop Techniekgroep dan ook als geen ander. Als drukbezette ondernemer is het logisch dat u zich wilt bezighouden met uw core business. Wij helpen u daarom graag aan een telefoniepakket dat bij de behoeften van uw bedrijf past. U heeft hierin vele mogelijkheden, Vellekoop Techniekgroep helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.

De telefooncentrale op locatie? On-premise telefonie houdt in dat wij de VoIP telefooncentrale op locatie installeren welke in verbinding staat met onze cloud omgeving. Hierbij wordt u zelf eigenaar van de hard- en software.

VoIP, oftewel bellen via het internet, brengt verschillende voordelen met zich mee. U profiteert van continue bereikbaarheid overal ter wereld, voordelige beltarieven, integratie van mobiele toestellen en u kunt eenvoudig op- en afschalen. Dit is dé vervanger van de ISDN-lijnen. Denkt u dat deze vorm van bedrijfstelefonie perfect past bij uw onderneming? Neem dan contact op met Vellekoop Techniekgroep.