Data- en netwerkbekabeling

Wij adviseren u bij het maken van de juiste keuze voor wat betreft een koper- of glasvezelbekabeling. Bovendien ondersteunen wij u graag bij het implementeren en het beheren van uw gecertificeerde datanetwerk. Vellekoop Techniekgroep voert deze werkzaamheden uit voor kantoorgebouwen en (bedrijven)terreinen. Buiten de implementatie van gecertificeerde koper- en glasvezelnetwerken kan Vellekoop Techniekgroep u volledig ontzorgen bij het ontwerp en de realisatie van uw complete serverruimte.

Koperbekabeling

Uw geautomatiseerde bedrijfssystemen kunnen niet werken zonder een goede infrastructuur voor uw datacommunicatie. Computer-communicatiesystemen en alle andere systemen in uw bedrijfsvoering zijn volledig afhankelijk van een goede infrastructuur.

Glasvezelbekabeling

De infrastructuur in uw bedrijf of organisatie omvat het totale netwerk van IT-systemen. Hardware, software, maar ook telefonie en internetverbindingen. Vanzelfsprekend moet dit goed geregeld zijn en wilt u in alle gevallen kunnen vertrouwen op een solide en veilige infrastructuur.