WMO (Draaideurautomaten)

Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO)

Gemeentes moeten ervoor zorgen dat mensen zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen. De gemeente geeft hiervoor ondersteuning middels de wet maatschappelijke ondersteuning (WMO). Vellekoop Techniekgroep b.v. voert voor diverse gemeentes WMO-aanpassingen uit. Het voorzien van de centrale toegangsdeur van uw wooncomplex van een automatische draaideurautomaat welke bedienbaar is middels een drukknop, sleutelschakelaar of handzender is hiervan een goed voorbeeld.

Automatische draaideurautomaat / Schuifdeuren

Wanneer u slecht ter been bent, of uw handen vol heeft met spullen, in een rolstoel zit of koffers bij u heeft, is het fijn als niet eerst een zware deur hoeft te open die meteen weer achter u dicht valt. In dit geval zijn automatische draaideurautomaten / schuifdeuren / deurdrangers een passende oplossing. Middels een steutel / drukknop of key-card kunt u de deur openen, deze gaat vervolgens vanzelf open en blijft enkele seconden open staan. Na een vooraf ingestelde tijd zal de deur vanzelf weer dichtgaan. Het aanpassen van bestaande deuren behoort tot de mogelijkheden.

Vellekoop Techniekgroep levert en plaatst zowel in woonhuizen, ziekenhuizen, verzorgshuizen en dergelijk. Ook kunnen wij deurdrangers plaatsen in combinatie met een portiekafsluiting. Wij leveren zowel aan particulieren, woningbouwverenigingen en VVE’s. Ook voor bedrijfsgebouwen of zorginstellingen kunnen wij u prima van dienst zijn.