Parkeersystemen

Uw parkeerterrein, parkeergarage, appartementencomplex, kantoor en/of binnenplaats veilig afsluiten? Vellekoop Techniekgroep levert de volgende parkeermanagementsystemen / afsluitingsmiddelen:

·           Speedgates

·           Garagedeur of overheaddeur

·           Slagbomen

Voor deze afsluitmiddelen en bijpassend toegangscontrole beheersysteem.

Snelvouw hekken of SpeedGate

Hoe beveilig je een parkeergarage optimaal, zonder dat je bij de in- en uitritten oponthoud krijgt? De SpeedGate opent binnen circa 4 seconden en kan 450 voertuigen per uur ‘gecontroleerd’ toegang geven. De invullingen van de panelen van een SpeedGate met boven- of onderaandrijving kan turn-key geleverd worden en heeft een eenvoudige fundering. De SpeedGate is robuust, snel en solide! Verder kan Vellekoop Techniekgroep u hierbij uiteraard adviseren wat de beste oplossing is voor uw probleem, compleet met een toegangscontrolesysteem wat voor u het meest geschikt is.

Garagedeur of overheaddeur

In plaats van dichte deuren (garagedeur of overheaddeur) bij parkeergarages is er steeds meer vraag naar luchtdoorlatende deuren. Oplossingen waren veelal losse kleine ventilatie roosters in de deuren die worden gevuld met strekmetaal, geperforeerde staalplaat of gaas. Deze hebben echter verschillende nadelen zoals gevaarlijke scherpte, zwaarte van het materiaal, roestvorming en inbraakgevoeligheid.

Slagbomen

Met de huidige regelgeving rond om parkeer beheer word het steeds belangrijker om parkeer plaatsen die op eigen grond staan af te schermen.Op deze manier zullen veel vormen van irritaties met betrekking tot “wild parkeren” tot het verleden horen, bijvoorbeeld met slagbomen. Een slagboom in combinatie met een toegangscontrolesysteem biedt in bijna alle gevallen een voor een goede oplossing.