Meldkamer

Voor het doormelden van alarmen- en/of storingen naar sleutelhouders, een professioneel alarmopvolgingsbedrijf, brandweer en/of de politie. Wordt uw alarminstallatie aangesloten op een Particuliere Alarm Centrale (PAC).


Op verzoek van de klant kunnen we een alarmcentrale bij elke PAC centrale onderbrengen, maar standaard werkt Vellekoop Techniekgroep werkt samen met EuroPAC. EuroPAC is door het Ministerie van Justitie toegelaten onder nummer PAC 105 en is gecertificeerd met NCP Certificatie. Deze gecertificeerde meldkamer biedt een volledige dienstverlening op gebied van Alarmverwerking, Camerabewaking, Track & Trace en Teleservice. De medewerkers, de alarmprocedures alsmede de huisvesting voldoen aan de strengste wettelijke eisen.

EuroPAC wil haar zakelijke en particuliere klanten vooral op een persoonlijke en professionele wijze van dienst zijn. Juist daarom wordt geen gebruik gemaakt van een stemcomputer (voice response system) omdat dat een onpersoonlijke benadering is.
Om de dienstverlening toch te kunnen waarmaken, maakt EuroPAC gebruik van de meest geavanceerde technieken en wordt aan elk afzonderlijk alarm of type melding een specifiek actiepatroon gekoppeld. Het voordeel voor u is, dat de door u opgegeven actiepatronen sneller uitgevoerd kunnen worden. De hoge verwerkingssnelheid resulteert in korte wachttijden.

Live View: 24/7 uw pand in beeld
Met Live View zet u een aantal camera’s in om uw pand in de gaten te houden. De politie kan rechtstreeks meekijken met de camerabeelden en werkt samen met de particuliere meldkamer om de situatie te beoordelen.